Sunday, 3 January 2016

Gadis Berhijab Dari Malaysia Mirip Song Ji Hyo

Assalamualaikum....
Kalau hari tu kecoh pasal wajah Nora Danish yang mirip dengan wajah Song Ji Hyo dan ramai yang memberi pendapat tentang siapakah yang lebih cantik antara mereka berdua. Dan, semestinya pendapat aku ialah Nora Danish yang lebih cantik.
Okay. Itu perkara yang dah lepas. Dah lama dah. Perkara yang baru ialah, baru-baru ini kita media telah digemparkan dengan satu berita bahawa ada seorang gadis berhijab yang wajahnya mirip dengan aktress antarabangsa, Song Ji Hyo.
Dek kerana itu, banyak blog-blog terkenal seperti Oh! Bulan menggelar gadis itu sebagai Song Ji
Hyo Malaysia.
Dan, untuk pengetahuan, kisah tentang gadis ni dah jadi viral di laman sosial sehingga menyebabkan follower instagram gadis ni (@adirasalahudi) meningkat dengan mendadak
mencecah 38 ribu followers. Dan sekarang, gadis ni dah ada 54.2K follower di akaun IG-nya. Banyak kan?
Gadis yang ramai duk kata termasuk aku hampir seiras dengan Song Ji Hyo ini sekarang sudah berumur 20 tahun (2016) dan apa yang menarik ialah dia berasal dari
Terengganu. My hometown, yo ^_^
Tetapi sebenarnya jika diamati betul-betul wajah gadis ni, dia sebenarnya lebih mirip Nora Danish. Kan?
Hem. Tak kisah lah mirip sesiapapun, yang penting dia memang comel. Apa-apa pun, aku harap Adira Salahudi dapat memanfaatkan kecantikan wajahnya dengan memikat hati suaminya, bukannya lelaki-lelaki ajnabi di luar sana. Ye, kak? Hehe XD
Sumber : @adirasalahudi
.
Thanks for reading this entry ^_^ Kalau rajin, meh la visit blog saya di alamat ciksakuramerah.blogspot.com . Kalau rajin la :D
Salam sayang,
Meh aku belanja gambar gadis yang dikatakan mirip Song Ji Hyo ni. Jangan lupa berikan pendapat korang, ye? Hehe..
Post a Comment

After Two Months | My Updated

Assalamualaikum and hye everyone ;') . It's been like 2 months already since my last write up which was on 09/10/2017. I wrote abo...